Tayna – QE QE

Tayna - QE QE

MP3 FREE DOWNLOAD

Tayna - QE QE
Tayna – QE QE

Tayna comes through with another new record titled “QE QE” and right here for stream and download below.

Listen up and share your thoughts.

Available below.


DOWNLOAD

[Intro]
Esta es mi vida sin tu amor
Tú eres mi alma, sin ti perdí mi sol
Estoy acostumbrada, mi corazón
Dame, dame, dame tu amor

[Pre-Chorus]
Me ty e kom qe qe, qe qe
Zemrën teme qe qe, qe qe
A pe don a qe qe, qe qe
Hajde merre qe, qe qe, qe qe

[Chorus]
Qe qe, qe qe
Zemrën teme qe qe, qе qe
A pe don a qe qе, qe qe
Hajde merre qe qe, qe qe

[Verse 1]
Po m’ke dasht po ma jo
Hajmali si Moyo
Qysh u kon, jo ma s’o
Qa ka ma shumë ajo, ajo, ajo?
Vet tash mo jo
Me t’harru s’e boj jo
Nuk ka si ky lloj jo
Po qa ka ma shumë ajo, ajo, ajo? (ah ah)
Qe qe (ah ah), nuk o ma qe qe (ah)
Qe qe ju kom ba bajat unë, qe qe
Qe qe, a t’kujtohet folshim ditë e natë, qe qe
E kom dit që mo nuk kthehet prapë, qe qe
Po kush kesh i fundit shumë ma mirë qesh, qesh

[Chorus]
Me ty e kom qe qe, qe qe
Zemrën teme qe qe, qe qe
A pe don a qe qe, qe qe
Hajde merre qe, qe qe, qe qe
Qe qe, qe qe
Zemrën teme qe qe, qe qe
A pe don a qe qe, qe qe
Hajde merre qe qe, qe qe

[Verse 2]
S’kom qa me t’bo nëse bërtas edhe t’shaj
A ja thu t’njejtat fjalë ti dhe asaj?
Nëse don unë fajet krejt i maj
Po karma jem ka me tu kthy ty prej saj
E tash kush do lidhet me ty o versioni jem i dobt
Unë jom kon privilegj për ty, veti veti shokët
Prej meje ti te kush a noshta niveli jot
Fans ti, fanse ajo, sun em përballoni dot
S’din mu sill me njo si unë, qe qe
Po ta jap dhe ni munsi, qe qe
Edhe pse s’e meriton, qe qe
Zemra jem për ty po knon, qe qe

[Chorus]
Qe qe, qe qe
Zemrën teme qe qe, qe qe
A pe don a qe qe, qe qe
Hajde merre qe, qe qe, qe qe
Qe qe, qe qe
Zemrën teme qe qe, qe qe
A pe don a qe qe, qe qe
Hajde merre qe qe, qe qe

[Outro]
Qe qe, qe qe
Zemrën teme qe qe, qe qe
A pe don a qe qe, qe qe
Hajde merre qe, qe qe, qe qe
Qe qe, qe qe
Zemrën teme qe qe, qe qe
A pe don a qe qe, qe qe
Hajde merre qe qe, qe qe

DOWNLOAD ZIP/MP3

Written by Leaker

Never be bullied into silence. Never allow yourself to be made a victim. Accept no one’s definition of your life, but define yourself..